sammanfattning

Har inte bloggat på ett tag nu dels för att jag inte har haft tid och dels fär att jag inte orkat sätta på datorn.

så kort sammanfattning av veckan...

Torsdag: flumm på gympan

Fredag: Pappa fyllde år, va på frölunda och hämtade ut ett konstigt paket som visade sig innehålla ett presentkort.

Lördag: Hela dagen gick åt till att duscha, sminka och fixa mig och sen gick jag Linnea, Cassandra och mamma till pappas fest, det va tvärkul. Vi träffade en tysk kille som hette Renée som va rätt rolig, sen dansade vi och rockade loss xD klockan 1 gick vi ut och grillade hamburgare och då fick jag en aning fullkommentar av en gäst - Jag ska fan skvallra till din pappa!!! Du gör dom godaste hamburgarna on earth! så grym bakfylla mat är de här!.  Först fattade jag inget men sen förstog jag att det va bra XD. Linnéa lärde sig nog också att man inte ska ha på 3 ton grillkrydda på hamburgarna.

Vi började bli lite trötta o få tråkigt vid halv 3 tiden då vi insåg att det va tid för poker. vi spelade poker i typ en timme och sen tog Jag, Linnea och Cassandra en taxi hem, fast det värsta va att det hade börjat snöa och när taxin hade åkt iväg så kom jag på att jag glömde mina nycklar hemma. Men som tur va skulle en granne ut så vi kom in i svalen och låg och försökte sova där i typ en timme tills mina föräldrar kom och vi äntligen fick komma in i värmen och sova.

Söndag: vi vaknade väldigt trötta vid 12.30 och gick upp och åt frukost sen la vi oss i min soffa och kollade film. Sen gick Cassie och Linnéa hem och jag gick typ o la mig.

Måndag: Skola och scouter.

Tisdag: Idag hade vi en "kakig" rast med kakmonstret Maddä vi satt i en svale på rasten och åt konstiga kakor xD
sen åkte jag och klippte mig det tog 1 ½ timme att få ordning på mitt hår. Jag slingade det och klippte upp det lite.

Onsdag: JObbat väldigt bra i skolan idag tycker jag. Sen efter jag varit hem och ätit så gick jag o Cassandra hem till Linnéa och bakade banan och chokladkaka den blev inte så lyckade men ändå XD.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0