Ingen skola idag heller :(

Nu får det ta o vara nog! JAg orkar inte med att vara sjuk längre. Jag som kände mig så bra igår.. Nu har jag fått något kramliknande i magen och det gör vääääldigt ont. Ingen skola idag heller :(

Imorgon är det iallafall öppet hus i skolan, får la hoppas jag mår bra då. Jag är så ledsen för jag har verkligen längtat efter skolan och alla kompisar.

ALL KÄRLEK TILL ER (L) HOPPAS JAG KRYAR PÅ MIG

XoXo Emelie


SJUK, SJUK , SJUK...

Det är så frustererande att vara sjuk och inte få något gjort. Men idag har jag faktiskt gjort framsteg och t.o.m. varit ute med en kompis en stund. Imorgon blir det nog äntligen skola igen:D

Ska till Tandläkaren imon och laga ett hål.

Eftersom det är så många som tjötar om att jag borde blogga oftare så ska jag nog bjuda på lite bilder:D

Syskon 4-ever<3


Söötnosarna Linnéa o Fia inan discot i sommras -
saknar dig extrem mkt Fia<3 Du kommer alltid finnas i mitt hjärta, och den kvällen med dig va så jävla bäst. Säger bara en sak - SKINHEAD!!!


Här har ni dom -Abenhardt och Ebenholtz


SKILLS! Dåligt med vitfärg annars är jag rätt nöjd eftersom jag gjort den själv i mitt egna ansikte.


Söötnos på tåget till Sthlm <3

Söt bild på Kevin när han va jätte liten och Krille när han inmt va fullt så liten <3

Malin och Jag i sommras. Så man såg ut på den tiden xD - Saknar dig o Alexandra extrem mycket, vi måste verkligen ses snart igen <3

Orkar inte lägga in fler bilder nu :D MEn några blev det ju...

XoXo Emelie

det var nästan två veckor sedan jag bloggade sist

så därför är det skönt att få blogga igen.
Jag har inte hunnit med att blogga de senaste 2 veckorna för att det har varit så mycket just då. Men nu sk jag försöka blogga igen. Jag har hunnit med att bråka men min bästa vän och vi har hunnit bli vänner igen och träffat nytt folk och söta killar :D

Förra onsdagen hade jag min första uppdansning, vi dansade upp dans 1,2,3,4,5,6,7,8,9 och 20 det gick rätt bra och jag klarade 6 av de 10 danserna vi dansade upp... Jag är sjuk just nu så jag vet inte om jag hinner bli frisk tills imorgon så jag kan va med och dansa upp 60-61 och dom jag inte klarade men jag hoppas det.

Igår va jag hos tandläkaren och det visade sig att jag skulle behöva laga ett hål som tur är att hålet va på tuggytan så det kommer nog inte göra så ont att laga det. Laga det ska jag göra på fredag.

Igår fick min kusin barn också :D Det blev en flicka, så jag hoppas verkligen att jag blir frisk snart så jag kan va med på uppdansningen imorgon och hälsa på min kusin snart.


Helgen

Jag har haft en fantastisk helg och haft jätte kul :D I fredags va jag ¨på Pizza Hut med Linnéa och Louise, vi hade jätte trevligt och jag säger bara en sak.. Detta måste vi göra om! 

I Lördags va jag i Mölnlycke på filmkväll hos JOhn me Louise <3 Vi hade jätte kul och såg the grudge. Eftersom det va snöstorm ute så slutade bussarna gå ett tag, så kom inte hem förens 23.45.


TACK FÖR EN UNDERBAR HELG<3


Ibland får man bara nog...

Syskon bråkar, det hör till. Idag så blev det bara väligt fel imellan mig och in syster och jag fick helt enkelt nog och bara sprang ut ur lägeheten och började gå. Jag gick och gick och tänkte och tänkte. Tillsist blev jag så rädd för mig själv, jag började undra vafan jag höll på med så jag ringde pappa och frågade om han kunde hämta mig, han kunde inte hämta mig och jag hittade till en spårvagnshållplats och åkte hem. När jag kom hem bröt jag bara ihop, jag grät och grät hela tiden men sen rigde Linnéa och det blev lite bättre. Så nu sitter jag här och bara skriver, det kändes verkligen som om jag behövde skriva av mig lite.

Tre kanter har min hatt...


Söötnooos

MIn älskade Cassandra best friends 4-ever and ever.... Fatta hur rörd jag blev när jag fattade att det största och värsta bråket du haft va med mig, älskar dig otroligt mycket gumman<3.

Du är sjukt söt fast du vill bara inte inse det. Som igår på gympan när jag typ skrek - Vem tycler Cassandra är sööt???? Och alla skrek jaaaa, och då menar jag alla!

Detta inlägg är tillägnat min bästaste, sötaste och roligast bästakompis Du är otroligt älskade ska du veta.

 Så fiiin är du <3

Du finns alltid där för mig när jag behöver dig,
du är den finaste personen on earth!
När min hund dog fanns du där ( du med Linnéa)
Och vi har alltid jätte kul med dig.

SPORTLOV!

Nu är det äntligen sportlov. Imorgon så ska jag vara med Cassandra älsklingen<3 och på söndag är det marschträning igen.

Jag har fått plats och ska gå på skrivarskola på lovet, ser fram i mot det. Undrar hur det kommer vara och om det är roligt. Jag , Cassandra och Linnéa fick dom sista platserna.

Det va faktiskt rätt roligt i skolan idag. Jag fick prova någon ny sak på tavlan som sparas i dator och sånt, rätt coolt.
Sen så hade vi bild och vi tränade på att måla karikatyrer. På bamba rasten gick jag och Cassie till willys och typ köpte chips och choklad XD Vi har iallafall haft vääääldigt skoj på rasterna också. Engelska lektionen va helt flumm. Vi skulle träna på att beskriva saker på engelska och eftersom jag sitter brevid Jesper så fick han ett rent helvete eller ett roligt helevet iaf och jag typ misstolkade alla kort och jiddrade med Gustav.
Våra kort som vi skulle beskriva slutade ihop tejpade under Jespers mössa xD______________________________________________________________________________________________

 Bilder från igår -Cassandra i klassrummet<3

  - Jesper och hans nya hatt som också är mitt nya pennställ, mycket fyndigt.

 Tema arbetet är klart :D

  En tröött och osminkad Emelie :D

2009-02-04

men ååå måste man bli förkyld det är så j*vla jobbigt -.- och så har man en renskrivning av tema arbetet i skolan på typ 25 sidor.

Ska nog skriva en lista över allt jag måste köpa till sommaren.


Utkast: Festen va ...

Festen va lyckad tycker jag :D men galna lilla Julia serverade oss först hamburgare och sen när vi va så mätta så vi inte fick i oss något alls
tar hon fram daimtårta, chokladtårta, kakor, typ 8 chokladkakor
vi fick väldigt stora ögon just då.

vid nio tiden gick vi ner och ringde på Patrik, ja hela tjej gänget. Vi frågade om han ville ha kundvagnsrace med oss och så va vi med han en stund.
Igår träffade jag Fanny i all hast, vi skulle igenkligen gått på bio men alla filmer va slut så jag träffade Cassandra och Linnéa istället vi köpte lite godis oh åkte hem, sen återträffades vi för att åka till slottsskogen. vi "lekte" på plikta och köpte pizza. FRåga oss inte varför, men ibland kan vi få för oss sånna dumheter.

Nu har jag precis kommit hem från skolan och hunnit få i mig en smörgås. Men ska rusa igen eftersom jag ska träffa Linnéa. Vi ska åka till stadsbiblioteket

RSS 2.0